nazovite nas

+387 62 757 757Prodajemo kuću sa zemljištem u Hadžićima, naselje Vrančići.

Vrančići

1
5
144
ID Nekretnine: 103

Opis

Prodajemo kuću sa zemljištem u Hadžićima, naselje Vrančići.
Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji u Hadžićima, tačnije u naselju Vrančići. Do same lokacije se može doći isključenjem sa glavnog puta M 115 ili kratkom, dvominutnom, vožnjom iz centra Hadžića. Sam prilaz do kuće nije asfaltiran ali spada u zemljište, tako da budući vlasnik ima mogućnost da taj dio zemljišta, nekih 200 metara, asfaltira i time olakša i uljepša pristup. Područije je gusto naseljeno, sva infrastruktura je prošla (voda, struja, telefon, internet).
Kuća se nalazi na parceli od cca 1000 m2. Kuća je izgrađena 1989. godine i dobrim dijelom je završena. Budući vlasnik ima dodatnih ulaganja, potrebno uraditi fasadu i uređenje drugog sprata. Površina kuće je 144 m2, a sastoji se od prizemlja i jednog sprata.
Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, WC-a sa kupatilom, velikog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i stepeništa koje vodi na drugi sprat.
Drugi sprat se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe i balkona.
Vanjska i unutrašnja stolarija je drvena, pod je laminat, ulazna vrata su protuprovalna. Na drugom spratu su potrebni manji radovi. Kuća je prije nekoliko godina renovirana i tom prilikom su urađeni kupatilo, kuhinja i postavljeni su novi podovi.
Grijanje je na drva.
Svi priključci su prisutni.
Svi papiri su uredni, vlasništvo 1/1.
Za sve ostale informacije, kontaktirajte nas.

Infrastruktura

Voda
Internet
Video nadzor
Kablovska
Kanalizacija
Lift
Parking
Namješten
Plin
Ostava
Balkon
Garaža
Struja
Nedavno adaptiran
Klima

Lokacija nekretninePodijeli na društvenim mrežama