nazovite nas

+387 62 757 757Prodaje se luksuzna kuća u Sarajevu, opština Stari grad, Bistrik.

Jedileri

2
4
128,97
ID Nekretnine: 78

Opis

Prodaje se luksuzna kuća u Sarajevu, opština Stari grad, Bistrik.
Kuća se nalazi na području općine Stari grad, ulica Za Beglukom, odmah pored Sedam braće. Izuzetno mirna lokacija, u potpunosti izolovana od gradske buke, a u isto vrijeme udaljena svega tri minuta hoda od glavne saobraćajnice, trolejbuskog stajališta Trg Austrije, tramvajskog i autobuskog stajališta Latinska ćuprija. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi sadržaji neophodni za ugodan način života i poslovanja. Atraktivna lokacija kuće omogućava brz pristup Centru i Starom dijelu grada, Baščaršiji, bez korištenja prevoznih sredstava.
Moramo napomenuti da je kuća dio dupleks površine. Kuća je kompletno adaptiran. Stara kuća je srušena do prizemlja i napravljana je nova. Prilikom adaptacije korišteni su vrhunski materijali, uređena je luksuzno sa svim modernim uređajima. Prodaje se sa svim namještajem.
Kompletno je ograđena kovanom ogradom, ispred kuće je urađeno prvoklasno popločavanje poda i jako fino uređena okućnica.
Objekat, garaža i storage room poseduju alarmni sistem koji je povezan sa zaštitarskom agencijom. Naravno, novi vlasnik ne mora koristiti zaštitarsku agenciju, a alarmni sistem pripada kući.
Unutrašnjost kuće je također urađena najkvalitetnijim, luksuznim materijalima, tako da novi vlasnik nema nikakvih dodatnih ulaganja.
Sastoji se od prizemlja, dva sprata, dvorišta, storage room od 10 m2 i veće garaže od 30 m2.
Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, velike trpezarije koja je sva u kamenu, prostrane kuhinje, wc-a sa kupatilom i unutrašnjeg stepeništa koje vodi na prvi sprat. (40,12 m2)
Prvi sprat se sastoji od velikog dnevnog boravka sa kaminom, biblioteke i stepeništa koje vodi na drugi sprat. (50,12 m2)
Drugi sprat se sastoji od tri spavaće sobe, vešeraja i velikog kupatila sa wc-om. (38,73 m2)
Ukupna korisna površina troetažne stanbene jedinice iznosi 128,97 m2
Grijanje je etažno na plin i na struju.
Za sve ostale informacije, kontaktirajte nas.

Infrastruktura

Voda
Internet
Video nadzor
Kablovska
Kanalizacija
Lift
Parking
Namješten
Plin
Ostava
Balkon
Garaža
Struja
Nedavno adaptiran
Klima

Lokacija nekretninePodijeli na društvenim mrežama