nazovite nas

+387 62 757 757Prodajemo dvije stambeno poslovne kuće sa razrađenim Auto servisom

Lepenička

4
10
500
ID Nekretnine: 93

Opis

Prodajemo dvije stambeno poslovne kuće sa razrađenim auto servisom površine 500 m2 i okućnice 1200 m2, na izuzetno mirnoj lokaciji u Lepeničkoj ulici.

U neposrednoj blizini kuće će uskoro početi izgradnja nove Osnovne škole. Kuća je pozicionirana na relaciji Ilidža- Stup, tačnije u blizini tramvajske stanice Energoinvest, ulica Lepenička i Kasindolska.
Kuće imaju tri prilaza iz različitih smjerova.
Kuća i okućnica su jako fino uređene. Grijanje je etažno plinsko na obje kuće i svaka poseduje svoje vlastito brojilo.
Struja i voda su također razdvojene po kućama, tako da svaka kuća poseduje svoje brojilo.

Prva kuća se sastoji od prizemnog sprata koji je registrovan kao poslovni prostor i jednog sprata koji se vodi kao stambeni.
Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, dvije prostorije, ostave, WC-a i garaže.
Sprat se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, WC-a s kupatilom i balkona.

Druga kuća se sastoji od velikog servisa za automobile i jednog sprata, sa mogućnošću uređenja još jednog većeg stana u potkrovlju kuće.
Auto servis se sastoji od dvije velike, kompletno opremljene, radionice sa svim mehaničkim uređajima, dizalicama, visokim rolo vratima, WC-a i magacina.
Prvi sprat se sastoji od ulaznog stepeništa, hodnika, dvije spavaće sobe, dječije sobe, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ostave, WC-a sa kupatilom i dva balkona.
Kuće su kompletno uređene, opremljene namještajem i svim uređajima. Servis je opremljen svim potrebnim mašinama, još uvijek je u funkciji i posjeduje dobro razrađen, dugogodišnji auto mehaničarski posao i prodaje se kao takav.

Kuća je u zadnjih par godina u više navrata adaptirana i dosta je uloženo, postavljena klima, urađeni parketi, instalacije, krov, alarmni sistemi, video nadzor itd...
Dvorište je jako fino uređeno i održavano te je kompletno ograđeno ogradom. Kuća je idealna za višečlane porodice, uz to, po volji i biznisa auto mehaničara.

Bitno je napomenuti da kuće posjeduju sve dozvole, sve je upisano i vlasništvo je 1/1 sa svim pratećim dozvolama za rad.

Za sve ostale informacije, kontaktirajte nas!

Infrastruktura

Voda
Internet
Video nadzor
Kablovska
Kanalizacija
Lift
Parking
Namješten
Plin
Ostava
Balkon
Garaža
Struja
Nedavno adaptiran
Klima

Lokacija nekretninePodijeli na društvenim mrežama