nazovite nas

+387 62 757 757

banner-image

O nama

Početna > O nama

Nekretnine EA

Agencija Nekretnine EA je na tržištu nekretnina prisutna od 2013. godine i u svom sastavu ima kadar sa višegodišnjim iskustvom na poslovima posredovanja pri prometu nekretnina.

Nudimo Vam kompletnu i profesionalnu uslugu posredovanja pri prometu nekretnina uz strogo poštivanje najviših etičkih standarda. Naši agenti su tu da Vas informišu i posavjetuju o svim zakonskim i administrativnim obvezama pri kupovini nekretnine.

Pratimo cijeli tok kupoprodaje, a najveći naglasak stavljamo na sigurnost i zadovoljstvo. Mi smo tu kako bi Vam pronašli idealnu nekretninu za lijep i ugodan život ili kako bi pronašli idealnog kupca za Vašu nekretninu uz ostvarenu željenu cijenu.

Šta Vam nudimo?

U želji pružanja kvalitetne pravne usluge kao posrednika pri prometu nekretnina, usko surađujemo s uglednim advokatskim i notarskim uredima u Sarajevu.

markerPomoć pri odabiru odgovarajuće nekretnine i potraga za traženom nekretninom

markerPrezentiranje nekretnine na internetu sa detaljnim opisom i profesionalnim fotografijama, te osobna prezentacija nekretnine potencijalnim kupcima

markerProcjena vrijednosti nekretnine

Klijentima koji su zainteresovani za kupovinu ili najam pružamo usluge efikasnog pronalaženja nekretnine koja najviše odgovara njihovim željama i potrebama uz obavezan obilazak nekretnine i savjetodavnu podršku. Upoznajemo klijenta sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama koje proizlaze iz kupoprodaje.

Posvećenost klijentima

Klijentima koji prodaju ili iznajmljuju nekretninu pružamo pouzdanu i ozbiljnu prezentaciju njihovih nekretnina velikom broju potencijalnih kupaca. Dajemo mišljenje o vrijednosti nekretnine, upoznajemo klijenta sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama i u dogovoru sa klijentom marketinški obrađujemo i oglašavamo nekretninu na našoj internet stranici i na najznačajnijim kupoprodajnim internet stranicama u Bosni i Hercegovini.

Glavni cilj agencije za nekretnine Nekretnine EA je potpuna posvećenost klijentu u procesu kupoprodaje ili najma nekretnine, uz maksimalno povjerenje i profesionalno odgovoran pristup.

Višegodišnje iskustvo, predanost poslu, poznavanje tržišta, uspješni rezultati, dokazano zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata su najbolja preporuka za naš rad.